Попередня тема :: Наступна тема |
Автор |
Повідомлення * |
ukrainian Site Admin
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 7:22 pm Тема повідомлення: Завжди бути чесним - воно того варте? |
|
|
У дитинстві мене вчили завжди казати правду. Й за брехню мені таааак діставалося
Але часто чую, що іноді ТРЕБА ВМІТИ БРЕХАТИ...
Тож: завжди бути чесним - воно того варте |
|
Догори |
|
|
mAn
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 7:49 pm Тема повідомлення: главное самому с собой быть честным |
|
|
Да стоит, потом не будет стыдно перед собой. А еще главное самому с собой быть честным… |
|
Догори |
|
|
GHaus
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 7:57 pm Тема повідомлення: Да, хоть иногда и трудно |
|
|
Да, хоть иногда и трудно. Зато совесть чиста, а это того стоит. |
|
Догори |
|
|
Leon
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 8:06 pm Тема повідомлення: Если от этого спокойнее |
|
|
Если от этого спокойнее - да |
|
Догори |
|
|
Serg
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 8:13 pm Тема повідомлення: нет |
|
|
Нет. |
|
Догори |
|
|
positdino
|
Написане: субота березня 29, 2008 10:01 am Тема повідомлення: |
|
|
Самое главное – быть честным перед самим собой. Это того стоит. Затем эта честность проецируется на мир вокруг.
Если я вижу, что в данном конкретном случае человеку не нужна правда, то я ее просто не озвучиваю. Например, моя мама не знает, что я курю. Очевидно, что я ее обманываю. Но я вижу, что знать ей это незачем, поскольку она будет переживать, искать причину в себе, будет пытаться что-то изменить…. Я считаю, что реакция эта неадекватна, а значит, мама не готова.
Однако, процесс не стоит на месте, я постепенно подвожу маму к мысли о том, что ее дочь может курить. Думаю, в скором времени все встанет на свои места. |
|
Догори |
|
|
Koala
|
Написане: четвер квітня 03, 2008 1:38 pm Тема повідомлення: |
|
|
Очень бывает сложно понять, когда человеку нужна правда, а когда не нужна, когда человек готов услышать правду, а когда не готов.
Быть честным это хорошо, но как показывает опыт быть всегда честным нелегко как для окружающих, так и для самого себя. Но чтобы мир сделать честным надо приложить немало усилий. будьте честны с собой. удачи. |
|
Догори |
|
|
ukrainian Site Admin
|
Написане: субота квітня 05, 2008 7:12 pm Тема повідомлення: Завжди – не варто |
|
|
Завжди – не варто.
Іноді, коли цього вимагає ситуація, коли стосунки короткі й не важливі, коли обман не наносить шкоди… (важно окреслити такі ситуації) – коли ти готовий узяти на себе відповідальність за наслідки обману – тоді можна й збрехати.
Обман загрожує тим, що на нього можуть обпертися ("наступити"), можуть дізнатись щось нове, непередбачене обманщиком – і "провалитись", дещо скалічитись, щось втратити… – Це призведе, як мінімум, до негативної енергії направленої на обманщика…
Але ЗВИЧАЙНО, із своїм безпосереднім оточенням, з САМИМ СОБОЮ – варто. Це гарантує адекватну взаємодію, яка базується на реальному стані справ, і не може зіпсуватись якщо хтось дізнається щось нове. |
|
Догори |
|
|
|