Попередня тема :: Наступна тема |
Наскільки важливою є відповідь на це питання? |
1 (зовсім не важлива) |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
50% |
[ 1 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 (надзвичайно важлива) |
|
50% |
[ 1 ] |
|
Всього голосів : 2 |
|
Автор |
Повідомлення * |
ukrainian Site Admin
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 7:14 pm Тема повідомлення: Як знайти свій шлях? |
|
|
Часто люди, які багато досягли у житті, кажуть, що знайшли свій шлях, що те, що вони роблять -- це їх призначення...
Та й ми самі іноді відчуваємо, що робимо саме те, чого насправді давно хотіли...
Або робимо вибір і знаємо: "я маю зробити саме так"...
Проте, як знайти свій шлях |
|
Догори |
|
|
mAn
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 7:43 pm Тема повідомлення: адо чаще слушать свое сердце – оно не обманет… |
|
|
А что есть свой путь? Наверное, надо чаще слушать свое сердце – оно не обманет… |
|
Догори |
|
|
GHaus
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 7:55 pm Тема повідомлення: Главное искать. Пробовать разное, интересоваться |
|
|
Главное искать. Пробовать разное, интересоваться многим – рано или поздно найдется то, что тебе по душе. |
|
Догори |
|
|
Serg
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 8:11 pm Тема повідомлення: Пробовать, оценивать, Выбирать |
|
|
Пробовать разные пути и оценивать их на предмет радует/не радует. Выбирать. |
|
Догори |
|
|
positdino
|
Написане: субота березня 29, 2008 10:01 am Тема повідомлення: |
|
|
Слушать свои истинные желания.
Степень тяжести прохождения Пути – лакмусовая бумажка в вопросе выборе своего Пути. Свой Путь не тернист. |
|
Догори |
|
|
ukrainian Site Admin
|
Написане: понеділок квітня 07, 2008 3:12 pm Тема повідомлення: треба відпускати свої думки й прямувати за ними |
|
|
Для цього треба залишатись наодинці з собою, відпускати свої думки й прямувати за ними. Вони приведуть до твого шляху . Якщо ти зійшов з нього, ти це зрозумієш (відчуєш). Буде відчуття, що займаєшся чимсь не тим.
Коли прямуєш своїм шляхом, коли робиш кроки по ньому, відчуваєш кайф… Відчуваєш: "Це саме те! Це моє! Це маю робити я. Я тут – для цього, я зараз – для цього"… В тебе завжди був потяг робити це, тебе вабило до цього, ти це відчував… |
|
Догори |
|
|
Koala
|
Написане: середа квітня 09, 2008 2:30 pm Тема повідомлення: |
|
|
Насправді, насамперед ніж вийти на свій шлях людина проходить крізь перешкоди та труднощі, тому казати, що свій шлях легкий і без складнощів це не зовсім вірно. Може коли ти дійсно вже на своєму шляху так він прозорий і чистий, але коли людина намагається знайти свій шлях, то це теж її шлях, просто треба прикласти немало зусіль щоб досягти ідеального шляху. Але у будь якому випадку, навіть якщо людина в захваті від своєї роботи приходить час відпочивати і знаходити сили для подальшого подоражування своїм шляхом
Але жодна людина не приходить у світ і не стає одразу на свій шлях, його треба шукати. |
|
Догори |
|
|
|