Попередня тема :: Наступна тема |
Наскільки вам цікаві відповіді це питання? |
1 (не цікаві) |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
100% |
[ 1 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 (дуже цікаві!) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Всього голосів : 1 |
|
Автор |
Повідомлення * |
ukrainian Site Admin
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 7:08 pm Тема повідомлення: Де взяти сили, коли втомився від усього? |
|
|
Ти багато й наполегливо працював, викладався на 300%, і от тепер "зламався".
Руки опустились. Ніщо й ніхто не цікавий... Все дратує...
Де взяти сили, коли втомився від усього |
|
Догори |
|
|
mAn
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 7:41 pm Тема повідомлення: у меня такого не было… я люблю жизнь |
|
|
Не знаю, у меня такого не было… я люблю жизнь, здесь ведь так кайфово и здорово! Я получаю удовольствие от каждого момента жизни… |
|
Догори |
|
|
GHaus
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 7:53 pm Тема повідомлення: В самоанализе своей жизни |
|
|
В самоанализе своей жизни.
Оценить, понять и решить, куда двигаться дальше. Силы всегда найдутся, если ты знаешь, что тебе нужно. |
|
Догори |
|
|
Leon
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 8:00 pm Тема повідомлення: внутри себя |
|
|
На отдыхе внутри себя |
|
Догори |
|
|
Serg
|
Написане: п'ятниця березня 28, 2008 8:09 pm Тема повідомлення: Переключиться от того, на чем устал |
|
|
Переключиться от того, на чем устал. «Устать от всего» невозможно, это аксиома.
Экстравертам – в люди, интравертам – от людей. |
|
Догори |
|
|
positdino
|
Написане: субота березня 29, 2008 10:03 am Тема повідомлення: |
|
|
Когда устал от всего, позволь себе отдохнуть. Постепенно силы восстановятся. Это естественное состояние, которое необходимо для того, чтобы осмыслить свою усталость и скорректировать свои желания. |
|
Догори |
|
|
ukrainian Site Admin
|
Написане: субота квітня 05, 2008 7:28 pm Тема повідомлення: Провести якийсь час легко і відірвано |
|
|
Ти знаєш де і як тобі найкраще. Якщо не знаєш, залишся на самоті та подумай, де тобі було б найкомфортніше за даних умов.
В це місце варто потрапити (навіть якщо доведеться витратити трохи часу і грошей). Потрапити туди і відкрити себе – щоб просто бути, знаходитись, набиратись енергії. І нехай думки та дії виникають самі собою – неконтрольовано і вільно.
Провести якийсь час ось так легко і відірвано від всього – це може бути гарний відпочинок.
І сили повернуться в твоє тіло, й ідеї – в твою голову.
Також сили (енергію) дають добрі або вдячні люди. Можна поспілкуватись з такими і зрадіти душею. Але це допомагає не завжди або ненадовго… |
|
Догори |
|
|
Koala
|
Написане: вівторок червня 10, 2008 7:17 am Тема повідомлення: |
|
|
в состоянии усталости весь организм работает с большой нагрузкой, поэтому лучший способ набраться сил это просто перестать напрягаться.
можно просто спать, лежать, гулять. при этом для меня хорошим способом набраться сил это не волноваться и не переживать из-за того, что я такая сякая, вот решила ничего не делать и дала себе возожность отдохнуть.
кроме этого в ресурсном состоянии я много общаюсь, но в состоянии усталости у меня пропадает всякое желание говорить и болтать.
а по большому счету у каждого человека свои источники пополнения жизненной энергии желаю Вам найти свои... |
|
Догори |
|
|
|