Попередня тема :: Наступна тема |
(зареєструйся, щоб голосувати) Оціни мету сайту |
1 |
|
0% |
[ 0 ] |
2 |
|
0% |
[ 0 ] |
3 |
|
0% |
[ 0 ] |
4 |
|
0% |
[ 0 ] |
5 |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Всього голосів : 0 |
|
Автор |
Повідомлення * |
ukrainian Site Admin
|
Написане: п'ятниця серпня 17, 2007 2:47 pm Тема повідомлення: Вітаю тебе, відвідувачу! |
|
|
Цей проект є втіленням моїх задумів щодо самореалізації і позитивного впливу на людей.
Тож я радий кожному, кому цікаво висловитись щодо результатів моєї роботи.
Ваші відгуки будуть враховуватись на всьому життєвому шляху даного ресурсу.
Бажаю вам, собі і цьому проекту довгого повного і цікавого життя! _________________ Розвиваймося! www.purpose.com.ua |
|
Догори |
|
|
ukrainian Site Admin
|
Написане: п'ятниця липня 03, 2009 3:26 pm Тема повідомлення: Маленький звіт за 2008 - 2009 рік |
|
|
Мені й самому цікаво було дізнатись про те, наскільки цікавим був сайт протягом 2008-2009 років.
Радий, що протягом року сайт відвідало більше 1500 людей.
Це невелика кількість для сайтів. Та все ж таки – певний результат.
Моя мета – сприяти розвитку людей. Тому мені дуже приємно, що сторінка із переліком центрів розвитку дітей була такою відвідуваною!(http://www.purpose.com.ua/index.php?lang=ua&page=schools)
(На мій погляд, така цікавість до цієї сторінки пов'язана з тим, що вона дає практично корисну інформацію.)
Бачу, що людей також зацікавила така інформація:
- Особистості (розділ з найбільшою кількістю сторінок)
- Інформація до дії
- Питання та відповіді
Вже можна робити висновки
Значного поштовху розвиткові сайту дала Надія Львівська: завдяки її допомозі з надання і перекладу матеріалів, сайт став швидше наповнюватись інформацією – і одразу став більш цікавим для відвідувачів. Співпраця – велика сила
Показник відмов каже про те, що, заходячи на сайт, люди часто не знаходили те, що шукали... Отже маю попрацювати над ключовими словами.
Продовжуємо наш шлях до мети
_________________ Розвиваймося! www.purpose.com.ua |
|
Догори |
|
|
ukrainian Site Admin
|
Написане: субота січня 19, 2013 5:07 pm Тема повідомлення: Відновлюємо роботу сайту і форуму :) |
|
|
З 2013 року відновлюємо роботу сайту і форуму _________________ Розвиваймося! www.purpose.com.ua |
|
Догори |
|
|
Юрій Сегедін Гість
|
Написане: неділя січня 20, 2013 6:24 am Тема повідомлення: Напрацювання та організація процесу |
|
|
Аналітика по сайту є. ЇЇ можна використати для розвитку. Люди, які сприяли та були зацікавлені у сайті, теж бачу, є. Їх можна знову залучити?
Є потреба у створенні майданчика для спільного опрацювання бачення образу та шляху до України-2053 . Аби організувати ефективний віртуальний круглий стіл за різними секціями та можливістю приймати участь у них. Є питання етичні та ефективності. Але з цим вирішими. Головне правило: ВСЕ РОБИМО з ЛЮБОВ"Ю. Які є сучасні технології, Юрію?
Чи можна таке спілкування організувати тут або з Вашою участю? |
|
Догори |
|
|
|
|
Ви можете писати нові повідомлення в цю тему Ви можете відповідати на теми у цьому форумі Ви не можете редагувати ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете видаляти ваші повідомлення у цьому форумі Ви не можете голосувати у цьому форумі
|
Заблоковано реєстрацій / повідомлень: 29300 / 84
|